cazuri sociale

Cazuri Sociale

 

Buna ziua..numele meu este Cristina st mama singura am 32 de ani locuiesc cu chirie din 2011 dupa divort am o situatie foarte grea primul sot a oprit tot ce am facut impreuna in 8 ani de zile casa, masina, terenuri si-a gasit o alta femeie si m-a dat afara bunurile le facusem in primii anii cand nu eram casatoriti cu acte legal eu am contribuit foarte mult in casa. Anul trecut in martie 2014 am zis sa imi refac viata pentru ca e foarte greu singura si eu imi doream foarte tare o familie cand am ramas insarcinata din luna a doua tatal copilului nu l-a mai dorit a devenit foarte violent m-a dat afara sa plec ii mobilasem tot apartamentul cu lucrurile mele am stat cu chirie in Sibiu 220 euro ca sa pot avea copilu eu am trombofilie in trecut cu primul sot am pierdut 3 sarcini..a fost o sarcina foarte grea a trebuit sa fac tratament sa-mi fac injectii in burta si foarte multe probleme sa le depasesc sa stau la pattoata sarcina. Dar Dumnezeu mi-a ajutat si am nascut prin cezariana un bebe sanatos.

Acum stau la Ramnicu Valcea, unde stateam eu in Sibiu nu mi-am mai permis chiria mi s-au terminat toti banutii care i-am avut stransi ammuncit foarte mult peste tot ca sa am economii sa supravietuiesc carte de munca nu am avut. Pensie nu imi da la bebe ca nu l-a recunoscut si nu doreste sa-l vada am doar 200 lei venit lunar. Eu aici dau 600 lei lunar chirie la propietari plus taxele. Am probleme de sanatatetrombofilie, hernie de disc..probleme cu oasele…am 47 kg la 1.65. Abia ma mai tin pe picioare. Din 2011 pana in prezent am cheltuittoate economiile pe chirii nu am putut cumpara nimic. Copilul are probleme. Nu sta in fundulet trebuieb sa faca recupetari, kineto,gimnastica,nu am masina, nu am permis imi este foarte greu.

In curand o sa ajungem in strada. Familia nu m-a sustinut financiar. Mama mea nu are pensie iar fratii stau cu familiile lor, copilul este foarte energic, are siprobleme cu rahitismul ii trebuie tratament. Mereu alerg cu el in brate pe la piata la cumparaturi..mi-as dori foarte tare un acoperis al noastru si sanatate pentru toata familia.

 
 


 
 

Imi primul rand as dori sa va zic ca sunt uimita de ce am putut sa citesc, iar in al doilea rand sa va felicit pentru micul gest care pentru unii este enorm. Eu sunt studenta la facultatea de drept, Universitatea din Bucuresti, anul 2, cu rezultate bune, nu exceptionale.Am locuit in Mehedinti, am facut scoala acolo si m-am indreptat spre Bucuresti cu ganduri bune, sa devin cineva. Locuiesc cu chirie care este platita de mama mea. Ea este divortata de tatal meu care m-a lasat de la 9 luni si acum e plecat in Franta, are un copil. Mama mea, in Mehedinti, sta tot cu chirie si munceste in apropiere ca asistenta medicala, primeste un salariu 1800 lei care mai variaza, insa imi cam revin mie toti, iar ea se descurca cu ce mai ramane.